Cisco "F_email" пројекат

Почетак нове групе F_email пројекта – F_email 5.0

Компанија Cisco Србија и Cisco академија Електротехничког факултета Универзитета у Београду објављују формирање нове групе полазница “F_email” пројекта, намењеног за преквалификацију незапослених жена у Србији.

Припаднице лепшег пола, које су факултетски образоване, поседују знање рада на рачунару и познају добро енглески језик, имаће могућност да, у оквиру овог бесплатног програма, похађају тренинге из две области. Прва је Soft Skills тренинг и обухвата вештине као што су пословна комуникација, писање биографије, симулација интервјуа за посао и веб маркетинг. Поред Soft Skills тренинга, учеснице ће похађати и ИТ тренинг из области информационих технологија. У оквиру CCNA (Cisco Certified Network Associate) Exploration курса, полазнице ће стећи теоријска и практична знања потребна за дизајн, конфигурацију и одржавање рачунарских мрежа, што је уједно и припрема за полагање испита за добијање CCNA међународно признатог сертификата.

Прилику да похађају овај програм ће на поклон добити 16 незапослених жена, у које убрајамо како девојке на почетку своје каријере, тако и жене које желе да промене орјентацију своје каријере. Од полазница се не очекује претходно искуство у раду у области информационих технологија.

Курсеви ће се одржавати на Електротехничком факултету Универзитета у Београду, од 30. октобра 2012. године до 01. јула 2013. године, два до три пута недељно у просторијама Cisco академије.

Пријављивање за учешће у програму ће бити од 26. септембра до 17. октобра 2012. године.