Полагање испита

Често постављана питања

Могу ли код Вас да полажем испит ***?

У нашим тестинг центрима можете полагати испите компанија чије полагање организују фирме PearsonVUE i Kryterion, а за које је на њиховим сајтовима дозвољено да се могу полагати у Републици Србији. Погледајте на страницама тестинг центара, списак компанија и детаљније информације како да се упознате са програмима и начином полагања.

Хтео би да полажем Cisco испит?

Компанија Cisco има уговор са фирмом PearsonVUE и преко њиховог портала можете се сами регистровати и заказати себи полагање. Потребно је да унсесте своје податке уколико први пут полажете или да се улогујете на портал уколико сте већ полагали, изаберете испит, пронађете наш тестинг центар и одредите датум и време које Вам одговарају и платите цену полагања испита. Уколико желите, ми Вам можемо заказати полагање, потребно је да нас контактирате да узмемо Ваше податке, време кад желите да полажете и информишете се о цени и начину плаћања.

У случају да поседујете неки од ваучера или сте похађали Cisco академију, молимо Вас да нас контактирате како би Вам објаснили процедуру и помогли Вам око заказивања и плаћања испита.

За који датум могу да закажем полагање испита?

Испите можете полагати сваког радног дана од 10 часова до 17 часова, с тим што се испит мора завршити најкасније до 17 часова, па у зависности од максималног времена трајања испита зависи када најкасније може почети. Испит је потребно да закажете најкасније два дана пре полагања и важи правило ко пре закаже термин, термин је његов.

Желео бих да закажем испит данас за сутра?

Постоји и ова могућност али у том случају ми, као тестинг центар морамо да Вам закажемо испит. Молимо Вас да нас контактирате у оваквим случајевима.

Како могу да платим полагање испита?

Полагање испита можете платити својом платном картицом важећом на Интернету, преко нас општом уплатницом или као фирма преко рачуна.

Које су платне картице важеће на Интернету?

Генерално, на Интернету су важеће платне картице које имају издигнуте бројеве на себи (ембосиране) или су специјално намењене за плаћање на Интернету (Виртуон картице). Дали ће нека платна картица бити важећа на Интернету превасходно зависи од банке која ју је издала, тј. да ли прима трансакције настале на Интернету са издатом платном картицом.

Ако положим испит *** дали сам тиме продужио важност сертификата?

Било би најбоље да код компаније чији је сертификат (Cisco, Microsoft и сл.) на страни за сертификат који поседујете погледате услове за ресертификацију датог сертификата, ту се налазе и подаци о полагању испита које је потребно положити за обнавље важности сертификата.

Поседујем ваучер за попуст при полагању испита ***, да ли могу да га искористим у вашем тестинг центру?

Можете користити ваучер за остваривање попуста приликом полагања испита, али са њим морате или заказати истпит преко Интернета или нам га доставити пре заказивања испита како би сте могли да га искористите. У случају да не знате како се користи ваучер, молимо Вас да нас контактирате јер накнадне интервенције нису могуће.

 

Уколико имате било какво питање контактирајте нас...